Sitter just nu och provar hemmagjord müsli med vanij yoghurt (jättegott) och blev 
baksugen när jag såg dessa fina böcker på hyllan.  
Vi får se om det blir lite bak idag klockan är bara trots allt 8:40
Frukost,
 
Både Daniel och jag längtar hysteriskt till pride veckan som kommer till Linköping 1-7 September, Så vi börjar tidigare än många andra med flaggor och ballonger. 
 
 
Denna underbara sommardag spenderade jag med min älskade Daniel. Vi åt frukost på gyllene torget, shoppade lite och sedan åt "lyx" mat som självaste kocken Daniel lagade.
Vi har haft en riktigt rolig dag med att gå från linköping Centrum till Johannelund med cykel och packning. (tog ungefär 1 timme).  Vi började gå med cykeln till Johannelund, men bara efter halva vägen så tog mina ben slut och daniel fick både cykelns och min vikt att gå med. Det roliga var också att vi skulle upp för en jobbig backe på ca. 200 meter och starka Daniel drog upp mig på cykeln medan han gick bredvid och försökte hålla balansen på cykeln (som gick ofattbart bra). Efter en rolig "promenad" så åt vi och gjorde tråkiga "tonårssaker" som föräldrar säger (dator och slapp). Men med mycket skratt och skoj. 
 
 
Köpen: 
 
ACO- Spotless over night- Funkar verkligen för mig. Att bara lägga på en/några finne/finnar på kvällen och på morgonen så är den nästan borta och ibland är den/dem helt borta. Love this one! (65 SEK Cura Apoteket)
 
The Body Shop- Stawberry Hand Cream- En underbar doftande handkräm som verkligen luktar jordgubbe ut till fingertopparna. Den gör en verkligen len och man luktar otroligt gott med denna underbara handkräm.
(50 SEK The Body Shop)
 
ACO- Oil Free Matifying Moisturiser- Nu på sommaren har min hud en tendens att bli ojlig och då är denna super duper bra. Den lugnar ned min hud,den gör huden len, återfuktar utan att ge mer olja till huden + att den inte har parfym i sig. Så jag ger denna två tummar upp. (62 SEK Cura Apoteket)
 
 
 
 
Joanna Body Naturia-Washing Peeling är en god doftande peeling av jordgubb. En långvarig doft och du känner dig len och fräsch ett långt tag efter användning. Tummen upp för denna.  (£1.80)
 
The Body Shop- Strawberry Hand Cleanse Gel luktar jordgubb och är lätt att ha med sig i väskan och bara ta fram när det behövs. Håller länge om man använder rätt mängd. (55 SEK)
 
The Body Shop- Strawberry Shower Gel har en god doft. Denna passa perfekt till sommaren när man vill lukta lite sommrigt. (85 SEK) 
 
Batiste- Dry Shampoo Orental är den bästa dry shampoo jag har provat. Om man inte hinner duscha håret så kommer denna bli din bästa vän. Den ger fin finnish och ditt hår kommer att se tvättat och rent ut efter denna underbara produkt. (69 SEK)